Blog

SOLON.H SI RAPOARTELE OWNER-ILOR si MANAGERILOR de HOTEL

Ce rapoarte pot emite din softul hotelier pentru a putea vizualiza veniturile sau statisticile din hotel?” este intrebarea pe care o pune un manager, director de hotel sau owner.

Din acest considerent, ne-am gandit ca acest articol ar putea veni in sprijinul dvs, fiind prezentate cele mai importante rapoarte pentru dvs. ce se pot emite din softul hotelier Solon.H.

Vom incepe cu Raportul Director, care centralizeaza veniturile zilnice/lunare/anuale ale anului curent, comparativ cu anul trecut. Aveti posibilitatea de a filtra dupa anumite criterii, precum segment de piata, surse sau mod de rezervare, corp hotel sau tip camera.

Scopul acestui raport a fost acela de a centraliza intr-un singur raport veniturile, GO-ul (gradul de ocupare) si TMZ-ul sau ADR-ul (tariful mediu zilnic sau Average Daily Rate), comparativ cu alta perioada.

Axat pe statistici si previzionari, Raportul Anual Segmente de piata/surse de rezervare prezinta lunar veniturile, gradul de ocupare, disponibilitatile, dar si cei mai importanti indicatori statistici, precum ADR, RevPar, RevPor si altii.

Alt raport util este si Raportul Totalizator. Aici va sunt prezentate veniturile si gradul de ocupare, fiind calculate si rezervarile prin agentii, respectiv Allotment si Charter.

Raportul Centralizator Grad de ocupare releva camerele ocupate si gradul de ocupare, pe fiecare luna si in comparatie cu anul trecut, fiind luate si aici in calcul rezervarile de tip Alloltment si Charter.

Atat Raportul Totalizator, cat si Centralizatorul grad ocupare, sau cel Anual pe segmente de piata pot fi considerate ca punct de plecare in previzionarile de tip Forecast.

Intr-un articol viitor vom discuta despre Revenue Management.

Distribuie:
Inapoi la blog
O platforma software nu este altceva decat un ansamblu de tehnologii si de servicii software concepute pentru a dezvolta o gama larga de aplicatii, inclusiv aplicatii desktop. Platformele software ofera un mediu de dezvoltare si rulare comun care poate include o serie de instrumente si servicii, precum limbaje de programare, biblioteci de cod, baze de date, servicii de gestionare a identitatii, servicii de securitate, instrumente de testare si multe altele.
detalii
Va invitam sa ne cunoastem si sa povestim despre solutia perfecta pentru digitalizarea afacerii, care se adapteaza perfect pentru orice domeniu de activitate si 100% legislatiei in vigoare.
detalii
Stiati ca puteti integra in softul hotelier Solon adresa de email a hotelului? Mentineti contactul cu clientii folosindu-va de softul de gestiune hoteliera!
detalii
Modul Housekeeping si Maintenance este foarte usor de utilizat si este orientat atat catre necesitatile clientilor, cat si catre companiile din domeniul HORECA.
detalii
Cu ajutorul modulului suplimentar aveti oportunitatea de a fi in permanenta la zi cu evenimentele din zona, dar si de a gestiona rezervarile clientilor pe Diagrama intr-un mod inovativ. 
detalii
hotel
Solon.H
contabilitate
SOLON.C
restaurant
Solon.R
gestiune
SOLON.G
mijloace fixe
SOLON.M
salarii
SOLON.S
bugetar
SOLON.Alop

2022 @ Multisoft. All rights reserved. Developed by Touch-Media.