Blog

Profitati la maxim de rezervarile directe prin hotel #Sustinem HORECA

Solutia de Online Booking: integrare directa in site-ul dumneavoastra sau Facebook!

Dati-le oportunitatea turistilor sa isi rezerve singuri vacanta ideala la hotelul dvs.!

Cum functioneaza si care sunt avantajele?

Pe site-ul dvs. va fi adaugat un buton de „Rezerva online”, turistul avand posibilitatea de a vedea disponibilitatea in timp real, a-si alege numarul de camere si persoane dorit, de a alege servicii extra si de a achita sejurul.

Astfel, eliminati timpul pierdut al dvs. si al turistului de a telefona sau a trimite mail, asteptand raspuns.

Ce se intampla in Solon.H?

Rezervarea turistului se va prelua automat in softul hotelier, iar daca turistul a achitat cu succes sejurul, vi se va posta automat si avansul in fisa de rezervare.

Ulterior se va retransmite disponibilitatea catre site, recalculata, fara interventie umana.

De asemenea, le puteti oferi turistilor dvs. oportunitatea de a-si efectua self check-in, astfel eliminati contactul direct cu receptia, reduceti timpul turistilor la procedura de check in si castigati in privinta masurilor Covid.

Google Analytics – serviciu pe care il puteti conecta la site-ul dvs., astfel incat sa puteti urmari statisticile de vizitare ale Online Booking-ului.

O alta facilitate ar fi posibilitatea de adaugare Vouchere, astfel incat sa le puteti oferi turistilor coduri de reducere. Aceste reduceri pot fi procentuale, valorice sau fixe, in numar limitat.

Colaborati cu agentii de turism?

Super, avem o surpriza si pentru agentii: le putem oferi un cont prin care sa poata vizualiza in timp real disponibilitatea hotelului, fara a mai suna la receptie. De altfel, le puteti aplica si un discount la tarife.  Suna bine, nu?

V-am captat atentia?

Va stam la dispozitie, pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la 0742 753 340.

Distribuie:
Inapoi la blog
O platforma software nu este altceva decat un ansamblu de tehnologii si de servicii software concepute pentru a dezvolta o gama larga de aplicatii, inclusiv aplicatii desktop. Platformele software ofera un mediu de dezvoltare si rulare comun care poate include o serie de instrumente si servicii, precum limbaje de programare, biblioteci de cod, baze de date, servicii de gestionare a identitatii, servicii de securitate, instrumente de testare si multe altele.
detalii
Va invitam sa ne cunoastem si sa povestim despre solutia perfecta pentru digitalizarea afacerii, care se adapteaza perfect pentru orice domeniu de activitate si 100% legislatiei in vigoare.
detalii
Stiati ca puteti integra in softul hotelier Solon adresa de email a hotelului? Mentineti contactul cu clientii folosindu-va de softul de gestiune hoteliera!
detalii
Modul Housekeeping si Maintenance este foarte usor de utilizat si este orientat atat catre necesitatile clientilor, cat si catre companiile din domeniul HORECA.
detalii
Cu ajutorul modulului suplimentar aveti oportunitatea de a fi in permanenta la zi cu evenimentele din zona, dar si de a gestiona rezervarile clientilor pe Diagrama intr-un mod inovativ. 
detalii
hotel
Solon.H
contabilitate
SOLON.C
restaurant
Solon.R
gestiune
SOLON.G
mijloace fixe
SOLON.M
salarii
SOLON.S
bugetar
SOLON.Alop

2022 @ Multisoft. All rights reserved. Developed by Touch-Media.