Blog

Noutatea anului 2021 #Sustinem HORECA

Incepand cu anul acesta, gandindu-ne la necesitatile clientilor nostri, ne-am extins portofoliul cu modulul Channel Manager care poate integra softul hotelier Solon.H cu urmatoarele platforme de rezervari online: Booking.com, HotelBeds.com, BedAndBreakfast.eu, HelloRomania.com, DirectBooking.ro, Tourneo.ro, Expedia.in, Airasiago.com, Egencia.com, Hotels.com, Hotwire.com, Orbitz.com, Travelocity.com, Wotif.com, TravelMinit si vor urma si altele.

Cum functioneaza si care sunt avantajele?

In platformele de rezervari veti bifa optiunea de integrare cu Channel Manager, iar apoi de configurari in softul hotelier ne vom ocupa noi.  Simplu, nu?

Ulterior, toate modificarile de tarife, restrictii sau disponibilitati le veti opera direct din Solon.H.

Astfel, reduceti timpul de operare, nemafiind nevoie sa accesati fiecare platforma in parte, ci aveti oportunitatea de a face acest lucru dintr-un singur loc: direct din softul hotelier Solon.H. De asemenea, eliminati overbookingul si stresul produs de postarea manuala a disponibilitatii, eliminati calculele incorecte si turistii suparati.

Atractiv, nu?

Va stam la dispozitie, pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la 0742 753 340.

Distribuie:
Inapoi la blog
Stiati ca puteti integra in softul hotelier Solon adresa de email a hotelului? Mentineti contactul cu clientii folosindu-va de softul de gestiune hoteliera!
detalii
Modul Housekeeping si Maintenance este foarte usor de utilizat si este orientat atat catre necesitatile clientilor, cat si catre companiile din domeniul HORECA.
detalii
Cu ajutorul modulului suplimentar aveti oportunitatea de a fi in permanenta la zi cu evenimentele din zona, dar si de a gestiona rezervarile clientilor pe Diagrama intr-un mod inovativ. 
detalii
Cum centralizezi dintr-un singur raport veniturile, gradul de ocupare, TMZ-ul sau ADR-ul, comparativ cu alta data? Direct din softul hotelier SOLON.H.
detalii
Solutia de Online Booking: integrare directa in site-ul dumneavoastra sau Facebook! Dati-le oportunitatea turistilor sa isi rezerve singuri vacanta ideala la hotelul dvs.!
detalii
hotel
Solon.H
contabilitate
SOLON.C
restaurant
Solon.R
gestiune
SOLON.G
magazin retail
SOLON.V
mijloace fixe
SOLON.M
salarii
SOLON.S
bugetar
SOLON.Alop

2022 @ Multisoft. All rights reserved. Developed by Touch-Media.