Blog

Modul preluare calendar evenimente

Ce este, ce reprezinta si care este scopul acestuia?

Este o setare suplimentara care se poate bifa in softul dvs. hotelier Solon.H.

Trebuie adaugate link-urile unor site-uri dorite, precum VinSiEu.ro, intr-un formular din Solon.H, iar apoi aveti posibilitatea de importare evenimente.

De care evenimente? De care doriti. Ce va doriti sa stiti? Evenimente culturale? Sociale? Sportive? Targuri si expozitii? Poate si comunicate de presa? Evenimente muzicale? Sau poate locatii sau locuri?

 Acestea vor fi afisate ulterior pe Diagrama camerelor, in partea de sus, cu o culoare specifica, in Totalizatorul din partea de jos, dar si intr-un formular separat.

Astfel, aveti oportunitatea de a fi in permanenta la zi cu evenimentele din zona, dar si de a gestiona rezervarile clientilor pe Diagrama intr-un mod inovativ. 

In plus, veti fi mereu informati pentru clientii hotelului dvs. Numai cine a lucrat intr-un hotel stie cat este de important sa fii foarte informat si cat mai prompt in fata turistilor.

Un hotel din Cluj Napoca, utilizator de multi ani al Solon.H-ului, a folosit prima data aceasta setare pentru binecunoscutul eveniment Untold, si de atunci se bucura de fiecare eveniment care se desfasoara in oras. Sefa de receptie a sustinut ca a gestionat rezervarile mult mai simplu si rapid, stiind exact cum sa le aloce camerele, cum sa le negocieze tariful si cum sa foloseasca rapid oferte de Last minute.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Distribuie:
Inapoi la blog
O platforma software nu este altceva decat un ansamblu de tehnologii si de servicii software concepute pentru a dezvolta o gama larga de aplicatii, inclusiv aplicatii desktop. Platformele software ofera un mediu de dezvoltare si rulare comun care poate include o serie de instrumente si servicii, precum limbaje de programare, biblioteci de cod, baze de date, servicii de gestionare a identitatii, servicii de securitate, instrumente de testare si multe altele.
detalii
Va invitam sa ne cunoastem si sa povestim despre solutia perfecta pentru digitalizarea afacerii, care se adapteaza perfect pentru orice domeniu de activitate si 100% legislatiei in vigoare.
detalii
Stiati ca puteti integra in softul hotelier Solon adresa de email a hotelului? Mentineti contactul cu clientii folosindu-va de softul de gestiune hoteliera!
detalii
Modul Housekeeping si Maintenance este foarte usor de utilizat si este orientat atat catre necesitatile clientilor, cat si catre companiile din domeniul HORECA.
detalii
Cum centralizezi dintr-un singur raport veniturile, gradul de ocupare, TMZ-ul sau ADR-ul, comparativ cu alta data? Direct din softul hotelier SOLON.H.
detalii

2022 @ Multisoft. All rights reserved. Developed by Touch-Media.