Blog

Invitatie la standul expozitional din cadrul Salonului de Dotari Hoteliere organizat de CCINA Constanta

 

In perioada 23 – 26 martie va invitam cu drag la standul nostru din cadrul Salonului de Dotari Hoteliere organizat de CCINA Constanta, la Pavilionul Expozitional, unde vom fi prezenti cu solutiile noastre dedicate industriei Horeca si digitalizarii afacerilor.

Multisoft este singurul producator de software din Romania care poate livra, pentru domeniul HoReCa, un ecosistem informatic integrat 360 de grade cu toate componentele necesare.

Multisoft este si primul producator din Romania care incepand cu 10 aprilie 2022 ofera clientilor o aplicatie Solon.eFactura care transmite in mod complet automat facturile achitate cu carduri de vacanta in SPV.

Va invitam sa ne cunoastem si sa povestim despre solutia perfecta pentru digitalizarea afacerii, care se adapteaza perfect pentru orice domeniu de activitate si 100% legislatiei in vigoare.

Ne propunem cu ajutorul acestui eveniment sa facem cunoscute solutiile noastre pentru Industria Hoteliera si Horeca si impreuna sa asiguram dezvoltarea afacerii tale prin softurile integrate dezvoltate de Multisoft.

Distribuie:
Inapoi la blog
O platforma software nu este altceva decat un ansamblu de tehnologii si de servicii software concepute pentru a dezvolta o gama larga de aplicatii, inclusiv aplicatii desktop. Platformele software ofera un mediu de dezvoltare si rulare comun care poate include o serie de instrumente si servicii, precum limbaje de programare, biblioteci de cod, baze de date, servicii de gestionare a identitatii, servicii de securitate, instrumente de testare si multe altele.
detalii
Stiati ca puteti integra in softul hotelier Solon adresa de email a hotelului? Mentineti contactul cu clientii folosindu-va de softul de gestiune hoteliera!
detalii
Modul Housekeeping si Maintenance este foarte usor de utilizat si este orientat atat catre necesitatile clientilor, cat si catre companiile din domeniul HORECA.
detalii
Cu ajutorul modulului suplimentar aveti oportunitatea de a fi in permanenta la zi cu evenimentele din zona, dar si de a gestiona rezervarile clientilor pe Diagrama intr-un mod inovativ. 
detalii
Cum centralizezi dintr-un singur raport veniturile, gradul de ocupare, TMZ-ul sau ADR-ul, comparativ cu alta data? Direct din softul hotelier SOLON.H.
detalii
hotel
Solon.H
contabilitate
SOLON.C
restaurant
Solon.R
gestiune
SOLON.G
mijloace fixe
SOLON.M
salarii
SOLON.S
bugetar
SOLON.Alop

2022 @ Multisoft. All rights reserved. Developed by Touch-Media.